Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Φιλα τον βατραχο σου


Πέρυσι εκείνος ήταν ανερχόμενος πολιτικός κι εκείνη ήταν καμαριέρα…Φέτος εκείνος είναι άνεργος κι εκείνη μεγαλοστέλενχος! Ναι, μιλάμε για τα ίδια πρόσωπα, τον Στέφανο και την Όλγα, που επί μία ολόκληρη σεζόν έπαιζαν τη γάτα με το ποντίκι, μέχρι να τα βρουν. Και επιτέλους τα βρήκαν!

Αφού ανέτρεψαν όλα τα προγνωστικά, τώρα είναι επιτέλους ελεύθεροι να ζήσουν μαζί. Μη χαλαρώνετε, όμως, γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται. Ο πρώην υπουργός είναι αραχτός μέσα στο σπίτι, ενώ η πρώην καμαριέρα κάνει καριέρα δουλεύοντας όλη μέρα στο ξενοδοχείο.

Τώρα αυτό σας φαίνεται φυσιολογική σχέση; Μια ισορροπία δεν μπορεί να βρει αυτό το ζευγάρι! Προβλέπεται νέο πακέτο προβλημάτων… Άσε που φέτος στο μίγμα θα προστεθούν και νέα πρόσωπα: ένας γείτονας με "μεγάλες" γνωριμίες, μία καπάτσα δημοσιογράφος, αλλά κι ένας επίδοξος… εξολοθρευτής του Στέφανου! Και μην ξεχνάμε τη Νάντια, τη μεγάλη χαμένη του πρώτου κύκλου. Δυστυχώς, είναι ακόμα εδώ κι ανυπομονεί να τους σερβίρει το κρύο πιάτο της εκδίκησης… Με λίγα λόγια, καλή η συμβίωση, αλλά κουφέτα θα φάμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου