Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Barbie


48 ΧΡΟΝΙΑ BARBIE
Μια κούκλα θρύλος! Μία κούκλα που κοντά της μεγάλωσαν εκατομμύρια κοριτσιών σε όλο τον κόσμο. Μια παρουσία που επηρέασε γενιές και γενιές, προσφέροντας μια θετική άποψη για τη ζωή και ένα όνειρο για το μέλλον. Είναι νέα, δροσερή και πάντα σύγχρονη, παραμένοντας επί 48 ολόκληρα χρόνια το όνειρο εκατομμυρίων κοριτσιών σε ολόκληρο τον κόσμο. Πάντα μέσα στην εποχή της, ακολουθεί τη μόδα και εξακολουθεί να εμπνέει τα μικρά κορίτσια σε κάθε γωνιά της Γης, εδώ και πάνω από 4 δεκαετίες, προτρέποντάς τα να έχουν όνειρα και να τα πραγματοποιούν. Η Barbie σήμερα δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι, αλλά και ένα συλλεκτικό κομμάτι με φανατικούς θαυμαστές και αμέτρητους οπαδούς.


SUPERMODEL ΓΙΑ ΤΗΝ BSB
Coco Rocha. Ενα όνομα ιδιαίτερο γνωστό και πολύ αγαπητό στο χώρο της παγκόσμιας μόδας. Η επαγγελματίας χορεύτρια ιρλανδικής καταγωγής έγινε πολύ γρήγορα ένα από τα διασημότερα supermodels, όταν σε ηλικία 16 ετών την προσέγγισε ένας ατζέντης και της πρότεινε να ασχοληθεί με το modeling. Τον Ιούλιο επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα, για να πρωταγωνιστήσει στο τηλεοπτικό spot, καθώς και να φωτογραφηθεί από τον Bill Georgoussis για τη νέα διαφημιστική καμπάνια τής μεγαλύτερης εταιρείας μόδας στη χώρα μας, της BSB. Η καμπάνια «Φθινόπωρο - Χειμώνας 2007» της εταιρείας ξεχωρίζει για το ύφος και το στυλ της, τα χρωμάτα και τις ιδιαίτερες γραμμές των ρούχων.

«ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ»
Το Διεθνές Σχολικό Πρόγραμμα Τέχνης της Unilever, σε συνεργασία με την πινακοθήκη Tate Modern του Λονδίνου και το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, περιμένει τους μαθητές των σχολείων απ' όλη την Ελλάδα να δημιουργήσουν έργα τέχνης, με στόχο ένας από αυτούς να δει το έργο του να εκτίθεται σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία σύγχρονης τέχνης στον κόσμο. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου 2008. Κάθε χρόνο το θέμα του προγράμματος συνδέεται με το έργο τέχνης της «Σειράς Unilever», που αναθέτει σε έναν διεθνούς φήμης καλλιτέχνη η Tate Modern. Το φετινό θέμα του προγράμματος της Unilever: «Ομορφιά και Διαφορετικότητα: Δύο κόσμοι μακρινοί;» είναι εμπνευσμένο από το έργο τής Doris Salcedo. Η προθεσμία υποβολής τών έργων λήγει στις 14 Δεκεμβρίου 2007 (σφραγίδα ταχυδρομείου). Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 210 8172100.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ
Με κορυφαίες επιλογές Kinissis των μεγαλύτερων εργοστασίων του κόσμου. Επώνυμα-πιστοποιημένα όργανα γυμναστικής με εγγύηση αντιπροσωπίας. Με επιστημονική υποστήριξη Kinissis. Οι συνεργάτες μας -πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ- σας βοηθούν να επιλέξετε, με βάση τις δικές σας ανάγκες και τη φυσική σας κατάσταση, το είδος άσκησης που σας ταιριάζει, τον κατάλληλο εξοπλισμό και προτείνουν το προσωπικό σας πρόγραμμα άσκησης. Με προσφορές Kinissis, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΔΩΡΕΑΝ αποστολή & ΣΩΣΤΗ συναρμολόγηση, ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα, λιπομέτρηση. Υπεύθυνη και φιλική εξυπηρέτηση. 1ο κατάστημα:

Θηβών 396, Αιγάλεω, τηλ. 210 5317701. 2ο κατάστημα: Λ. Τατοΐου 109, Κηφισιά, τηλ. 210 6254339.

ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ
Χαριτωμένα, πολύχρωμα και ρομαντικά παιχνίδια είναι τα bijoux της σειράς Sweet Case, που θυμίζουν τις μικρές τσάντες των κοριτσιών, στις οποίες κρύβουν τα μυστικά αντικείμενα που λατρεύουν και θέλουν να έχουν πάντα μαζί τους. Εκπληκτικά συμπαγές και ανθεκτικό, το παντατίφ αναπαριστά μια μίνι τσάντα περασμένη σε αλυσίδα από μικροσκοπικές ατσάλινες πέρλες. Την ανοξείδωτη ατσάλινη τσάντα στολίζουν διακοσμητικά στοιχεία από ρητίνη, που έχουν το σχήμα ροζ φυσαλίδων και ροζ, μπλε και πορτοκαλί κύκλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου